NAZORGVOLENDAM.NL
ARBEID & SCHOLING &

 Als je vragen hebt m.b.t. werk dan kan je jouw vraag bij het Wmo loket stellen. De vraag zal dan vanzelfsprekend in behandeling worden genomen. In sommige gevallen wordt er dan contact opgenomen met Gerda Tol. Gerda Tol was werkzaam bij Het Anker als adviseur arberdsre-ïntegratie.

Er worden veel contacten onderhouden met instanties, bedrijven, instellingen, gemeenten en scholen. Er zijn directe contacten met het UWV (voormalig GAK, Cadans en SFB) en CWI (voormalig arbeidsbureau). Hierdoor worden snel resultaten bereikt op het gebied van advisering en problemen met uitkering etc.

Tel: 0299 - 398 345

E-mail: nazorg@edam-volendam.nl

Je kunt voor al je vragen -die te maken hebben met scholing en opleiding- bij ons terecht. Wij kunnen je adviseren en begeleiden bij problemen met de opleiding, als je op zoek bent naar een vervolgopleiding, als je in het kader van de opleiding op zoek bent naar een stage- of werkplek, als je niet weet welke opleiding je wilt gaan doen en daarvoor een loopbaanonderzoek nodig hebt en we kunnen je vragen beantwoorden.

Tel: 0299 - 398 345

E-mail: nazorg@edam-volendam.nl